ΣΧΟΛΙΟ
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 16:14

Το σκαμνί του facebook

 

Η δικτύωση και η ψηφιακή διασύνδεση, ως πλήρες υποκατάστατο της ζωής και όχι ως συμπλήρωμά της, ενέχει έναν τεράστιο κίνδυνο.

Να κραυγάζουμε οργισμένοι, "η Μάγδα Φύσσα είναι η μάνα μας", και να μην έχομε πάει ποτέ στην Δίκη. Να κραυγάζουμε θυμικά, "Ζήτω οι Αγώνες των Γυναικών" και να μην έχουμε ιδέα πού βρίσκεται σήμερα η άνιση μεταχείριση, η καταπίεση των γυναικών ακόμη και στις Δυτικές κοινωνίες. Το συνεχές των δικτύων και των αναμμένων πράσινων φώτων, η αίσθηση πως ενοποιούμαστε στην νέα ψηφιακή πλατεία και ο καθένας ανεβαίνει σε ένα σκαμνί και λέει το θέμα του δεν σημαίνει ούτε πως η πλατεία είναι γεμάτη, ούτε πως το σκαμνί γερό. Μάλλον θυμίζει το ξύλινο σκαμνί από τον πίνακα "St. Matthew and the Angel" του Caravaggio. Εκεί το σκαμνί, με μια προσεχτική παρατήρηση είναι ετοιμόρροπο.

21/01/2019

Μακεδονικό : Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της συμφωνίας των Πρεσπών

Μπορεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας να οξύνει τώρα τη ρητορική του κατά της κυβέρνησης, μπορεί να μην της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, όμως σύμφωνα με μια ανάγνωση είναι πολύ αργά για τον ίδιο
05/01/2019

Το σενάριο της κυβέρνησης μειοψηφίας, ο τραγέλαφος ΑΝΕΛ και οι κίνδυνοι για τη χώρα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που παρατηρούν πως μια τέτοια εξέλιξη θα σηματοδοτήσει ευρύτερες δυσλειτουργίες και στο κράτος και στη διοίκηση αλλά και στην ίδια τη δρομολόγηση νομοσχεδίων
19/11/2018

Τα τέσσερα κόμματα που «χτυπάνε» τον ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά

Εκτός από το ΚΚΕ διεργασίες συντελούνται με όχημα και τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, όπως τη Λαϊκή Ενότητα, την Πλεύση Ελευθερίας, το MέΡΑ25.

Ατζέντα